Foto 9

Samarbejde

Hygiejnisk design er for industrien en central konkurrence parameter: Ved at tænke korrekt hygiejnisk design ind i produktions-lokaler, proceslinjer og teknologier øges kvaliteten af udstyr, rengøring og den altafgørende fødevaresikkerhed.

Der er stor interesse for DTU Center for Hygiejnisk Design blandt virksomheder, der ønsker at udvikle innovative løsninger og erhverve sig ny viden i en verden, hvor udviklingen på mange områder går meget stærkt. 

DTU Fødevareinstituttet har adgang til at ansøge ressourcer til udviklingsprojekter i offentlige støttemuligheder såsom GUDP og innovationskonsortier (herunder Food Network og regionerne), hvilket gør det muligt at gennemføre nye og spændende projekter i et unikt samarbejde mellem en virksomhed og DTU Fødevareinstituttet.

Andre projektmuligheder:

DTU Fødevareinstituttet, DTU Skylab samarbejder med Aalborg Universitet og Københavns Universitet i projekt Growing Food CPH, udviklet af Investerings- og udviklingsselskabet CAPNOVA, hvor Start-ups får tilbudt en tredages boot camp, hvor de udvikler deres forretningsmodel og sparrer med forskere fra et af de tre universiteter. Iværksætterne deltager også på en anden boot camp, hvor den viden og rådgivning, de får adgang til, er skræddersyet til deres individuelle behov.

Læs mere: One pager - Growing Food CPH